15.8 C
Esbjerg
21. september 2023
hjerneskadet.com | Version 2.2 2018 – 2023
Image default
The Abouts

Forfatteren: John Grandt

Last Updated on 17. januar 2023 by John Grandt

John Grandt
John Grandt

About John

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne samt mange andre. Her i blandt mit hoved domæne www.grandts.com – Jeg har i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand. Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber til daglig som IT Supporter hos

Top Photo © Wallpaper by Ridhwan Jamal

Gas Turbine Services i Esbjerg. Til og med  20??,  Jeg kan gå på pension, men det er ikke noget jeg ser frem til så jeg håber naturligvis at forblive i mit job.

Det nuværende job har jeg sat hele tiden sat utroligt meget pris på. Og som har og stadig giver muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. Jeg har tidligere været ansat hos J. Lauritzen i 8 år. PS: Jeg er ansat i et Fleksjob, så virksomheden yder jo også en vis form for socialt ansvar.

 

A/S J. Lauritzen’s Eftf. har jeg jobbet med 1’level Support som hoved opgave – desværre blev jeg opsagt, grundet virksomhedens pressede økonomi, TRANSPORTBRANCHEN  er presset. Så sammen med 5 andre blev jeg desværre opsagt i mit  job.

 

 

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard
 
 
 
 
 

Jeg er bosiddene i Esbjerg, Danmarks 5 største by, tæt ved Vesterhavet. Jeg er utrolig glad for både min by og dette at bo ved Vesterhavet, den frihed der ligger i at kunne gå tur ved stranden er vel nok det bedste ved vores natur. Vi har vadehavet lige uden for døren og den er desuden en del af Unescos verdensarv, whats not to like! Så jeg føler mig ekstremt privilegeret som menneske. For mig er jagten på lykke IKKE en jagt på den højeste løn, eller de fleste penge. Familie, venner, bekendte og job (og i den rækkefølge) er de vigtigste ingredienser i min jagt på det flygtige ord som lykke jo er.. Carpe Diem


 

Udover ovenstående har jeg før dette været ansat som Webmaster/IT Administrator i en Dansk/Svensk virksomhed som baserer sin virksomhed på Elspil, nemlig Laubjerg Vinsch. Og naturligvis arbejdet meget med mine egne private domæner & mine gratis Support sider til WordPress. Disse kommer op igen i nogle af de nye projekter der er i støbeskeen for 2019. Det er generelt sådan at jeg igennem 2018 har forsøgt at lave Support artikler relateret til WordPress, disse forsøger jeg at få samlet på support.grandts.com så det udgør en helhed.  Det vil udgøre min backbone for support til WordPress på siderne. Hvis du har lyst til at vide mere omkring mig som person er du meget velkommen til at besøge mit lidt mere personligt prægede websted, www.job2you.dk som er det ældste domæne jeg ejer, fra 2003.

 

Related posts

AMP og hjerneskadet.com

John Grandt

Unsplash & hjerneskadet.com

John Grandt

Om Siderne

John Grandt

Efterlad en kommentar

WWW.GRANDTS.COM