13.9 C
Esbjerg
16. juli 2019
hjerneskadet.com | Version 2.0
Image default
The Abouts

Forfatteren: John Grandt

John Grandt
John Grandt

About John

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne. Jeg i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand.Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber til daglig som IT Supporter hos

 

A/S J. Lauritzen’s Eftf. med 1’level Support som hoved opgave – (desværre opsagt, grundet virksomhedens pressede økonomi, TRANSPORTBRANCHEN  er presset. Så sammen med 5 andre er jeg desværre opsagt) så er per 30 juni 2019 ledig 🙁 Kender du en med et ledigt job på 20 timer i Esbjerg eller omegn? så send dem over til mit personlige resume side job4me.dk

Et job som jeg har sat utroligt meget pris på. Og som har givet muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. Indtil nu har jeg været hos Lauritzen i 8 +  år. PS: Jeg er ansat i et Fleksjob, så virksomheden har ydet en vis form for socialt ansvar også.

 

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard
esbjerg
Esbjerg

Jeg er bosiddene i Esbjerg, Danmarks 5 største by, tæt ved Vesterhavet. Jeg er utrolig glad for både min by og dette at bo ved Vesterhavet, den frihed der ligger i at kunne gå tur ved stranden er vel nok det bedste ved vores natur. Vi har vadehavet lige uden for døren og den er desuden en del af Unescos verdensarv, whats not to like! Så jeg føler mig ekstremt privilegeret som menneske. For mig er jagten på lykke IKKE en jagt på den højeste løn, eller de fleste penge. Familie, venner, bekendte og job (og i den rækkefølge) er de vigtigste ingredienser i min jagt på det flygtige ord som lykke jo er.. Carpe Diem


Udover ovenstående har jeg før dette været ansat som Webmaster/IT Administrator i en Dansk/Svensk virksomhed som baserer sin virksomhed på Elspil, nemlig Laubjerg Vinsch. Og naturligvis arbejdet meget med mine egne private domæner & mine gratis Support sider til WordPress. Disse kommer op igen i nogle af de nye projekter der er i støbeskeen for 2019. Det er generelt sådan at jeg igennem 2018 har forsøgt at lave Support artikler relateret til WordPress, disse forsøger jeg at få samlet på support.grandts.com så det udgør en helhed.  Det vil udgøre min backbone for support til WordPress på siderne. Hvis du har lyst til at vide mere omkring mig som person er du meget velkommen til at besøge mit lidt mere personligt prægede websted, www.job2you.dk som er det ældste domæne jeg ejer, fra 2003.

 

Related posts

Om Siderne

John Grandt

Privacy Policy

John Grandt

Efterlad en kommentar

Read previous post:
Kære pårørende

Kære Pårørende | Hjerneskadeforeningens Plakat!                         KØB DEN FØR...

Close