12 C
Esbjerg
26. september 2020
hjerneskadet.com | Version 2.0 2018 – 2020
Image default
Blodpropper/apopleksi Editor's Picks Forfattere

Lige ud og Frem med Henrik From

“Ligeud og frem”

 

Hvad sker der, når alt med ét bliver slukket i din krop -og hvordan tænder du den igen? Det beretter Henrik From om, i sin bog “Ligeud og frem”

Du kan nu på Henrik Froms hjemmeside forudbestille bogen i flere forskellige formater, både som lydbog, bog, ebog. Der er tænkt på alle

 

Henrik From skriver på sin hjemmeside blandt andet dette herunder.

 

Hvad sker der, når alt med ét bliver slukket i din krop -og hvordan tænder du den igen?

Henrik From er vant til at løbe solen sort som salgsdirektør og konsulent for nogle af Danmarks største virksomheder. Han er familiefar, ægtemand og en fremragende sælger. En nat bliver alt forandret, da Henrik rammes af en blødning i hjernen. Alt går i sort og opløsning med hans totale lammelse af kroppen. Han kan hverken se, gå eller tale. Her begynder den lange, barske og sejlivede rejse tilbage til et liv med nye spilleregler, livsvilkår og indsigter.

Op mod 125.000 mennesker i Danmark lever med følgerne fra en hjerneblødning. Henrik From er én af dem. Hans selvbiografi er en hudløs ærlig fortælling om, hvad der sker med en mand, der oplever at være i frit fald. Et fald fra førlighed, arbejde og ægteskab, hvor man både skal overkomme angsten, kontroltabet og sorgen over det nye liv, man har fået stillet i udsigt. Selvbiografien er dog også en fortælling om, hvordan man genvinder førligheden i alle livets aspekter, finde nye overlevelsesstrategier og det at tage livtag med livet.

En central del af bogen udgør en række af konkrete værktøjer til apopleksi-ramte og deres pårørende, som kan hjælpe dem videre tilbage til hverdagen.  

Ligeud og frem er historien om en mand, der bliver fanget i en boble af stilstand, frustration og desperation – og bryder ud af den igen. 

 

Bestil bogen her

 

Related posts

Bare en hjernerystelse?

John Grandt

AMP og hjerneskadet.com

John Grandt

Hvad er afasi?

John Grandt

Efterlad en kommentar

Read previous post:
Neuroscience
Hvad er afasi?

Hvad er Afasi? Afasidefinitioner Afasi er en svækkelse af sproget, der påvirker produktion eller forståelse af tale og evnen til...

Close